porreros

porreros

divendres, 25 de juny del 2010

L'1x1 de "Es que me desorino"

-Esperpèntic: els 7 zeros seguits en els últims 7 partits de Espertèntic: CALVENTUS que passa!!!! masses sucs de taronjaaaaaaaaaaa

-En coma: Després de la derrota de Dinamarca ( bany japonés!) i d'haver sumat 20 punts en els últims 11 partits, ORTEGUESEN està pensant en ingressar voluntàriament a la UCI.

-Just: amb el nom de Fernando Hierro no es va enlloc, així que merescuda trajectòria cap al pou!

-Apostoflant: la ratxa que porta un tal GRANOTA: 110 punts en 11 partits!! PITONISO! No se sap d'on collons ha vingut, però s'ha col·locat 4rt!!

-Gatillazo: apartat especial per en TITUS que amb 15 punts en els últims 6 partits, ha durat molt molt poc al capdavant i se sent amenaçat per la seva parellaaaaaaaaaa!! VAMOS ALBAAAAAAAAAAA

-Homenatge: No sé com s'ho fa, però desde que tinc ús de raó, en totes les Porres la Sandra (NO PODRAN) està sempre lluitant pel títol. Fitxarà pel CANAL PLUS LIGA? Muntarà una penya de quinielas?

-Aguantant el tipus: Er Savi. No és fàcil, però el cabrón aguanta el liderat a base d'endevinar resultats impossibles com el putu empat de Paraguai-Nova Zelanda.

-Espectacular: el duel que porten les noies per estar amunt ( GEMMA, ALBA I SANDRA!!).

-Pitoniso: la col·lecció de 15 que porta el Tini ( GUARDIA!!) amb 3 quinzes seguits... ese tio que come?

-Dopping: espectacular remontada de KK de VACA ( CARLES RUBIES) que ferit en l'orgull d'estar al pou, està remontant a un ritme que és un candidat al TITOL!

-Sin notícias: PATAN s'arrossega sense pena ni glòria pels camps sudafricans...

-Quiero y no puedo: els organitzadors (JOANGI I UKTABI)... tot i que encara tenen possibilitats. Deixaran escapar l'últim tren?




Les últimes jornades també ens deixen una imatge: "La Roja" de ORTEGUESEN eliminada

2 comentaris:

  1. Aguantant el tipus Ramon? Però si soc primer des de la primera jornada!!! Jo triaria un 'COLOSAL' per definir-ho... Al menys l'AS l'hagués titulat així.

    Molt bo el teu analisi per això.

    ResponElimina
  2. Bona Ramon i Xavi !
    I recordar que antics campeons diambulen per zones mitges baixes, Bernardo, Sergi, âlex, Bibi,..
    Bona Xavi per penjar-ho

    ResponElimina