porreros

porreros

dimecres, 30 de juny del 2010

Fase Vuitens

La fase de vuitens ens deixa una porra molt emocionant pels quarts, semis i finals.
El primer (Tini), és una mica més primer, el segon (Er Savi) segueix mantenint aspiracions, el Xavifú es col·loca tercer escalant 9 posicions i fent 121 punts! 121, són els mateixos punts que fa el super primer Tini i un aspirant Marçelius, que es queda a la posició 22 però escalant 18 posicions!
Titus, Montserrat, KK de Vaca, Gemma, Joangi, Oleguer Presas i Bam bam es consoliden com a perseguidors dels primers llocs i aspirants a guanyar el títol porrero. A destacar els tres encerts exactes del Joangi en aquesta fase (3x23!).
Alguns porreros que estaven a dalt han perdut força i algunes posicions. Important la destrempada de Maky (-9 posicions), Granota i Es que me desorino (-14 posicions), Jordi B (-18 posicions) o Hüktâbi (-26 posicions!). Hüktâvi, quina és aquesta estranya tàctica de posar tots els resultats 1-2?!
És una pena que alguns porreros no hagin enviat els resultats de vuitens, imaginem que per això alguns com Söderström passa de ser sisè a vint-i-unè.
A mitja taula els cops de colze per avançar posicions són constants, i al pou, però no descartats a donar sorpreses, ens trobem a Alessis, N'certarecap?, Bibifú, Hi-man, Patan, Orteguesen i Xavigx que ara recorden amb nostàlgia les passades porres on van tenir més èxit.

Però si algú s'emporta el protagonisme d'aquesta fase de vuitens és la Marta T, que sent la que més punts ha fet (136 punts!), i puntuant a tots els partits de vuitens, puja a la posició 11 venint de la 33! Al loro amb aquesta porrera que ve 'enxufada'!

Aquí teniu el seu quadre. Que n'aprenguin!

3 comentaris:

  1. Em trec el barret davant la Marta T!
    L'any passat ja va fer un gran paper i ara està agafant el relleu de Bibifu.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per aquest menció especial!. Sempre agrada que et felicitin per la feina feta ;).

    I ara els quarts, com continui així desmonto la classificació!! "se va a vé un follón que no sabe ni dooonde sa metio"

    ResponElimina
  3. Doncs sí, felicitats!!

    En defensa de Granota només puc al·legar que es va casar el passat dia 26 de juny, i clar, d'ahí la destrempada (a la porra). Quants punts queden per jugar?!?!?

    ResponElimina