porreros

porreros

dilluns, 14 de juny del 2010

Alemanya a Formentera: Dos cervezas por favor !

Si, senyors, com veieu a la foto, malgrat estar d'escapada a Formentera, encara vaig tenir temps entre platja, canyeta, banyet, sopariquis a la vora de la mar, solet i més platgeta, de seguir algun partit del mundial. Ja veieu que estava com un rei !
El més interessant va ser el d'Alemanya. A tenir en compte els teutons, que van forts !
Estava ja de tornada a la vila d'Eivissa, i en un passeig de no més de 200 metres hi havia més de 20 pantalles planes al carrer perquè el personal s'apalanquès amb una cerveseta a veure el match. Com que evidentment no hi falten alemanys a l'illa...la festa estava servida !
Em va venir al cap el fantàstic video de "Dos cervezas por favor "
I que més dir del mundial ? Doncs que la lamentable Italia segueix fent de les seves, que en contra d'altres opinions, crec que Argentina va fer un bon partit i el Messi es va semblar una mica al del Barça, que Camerun és un fiasco, que em cau bé Eslovàquia, que el gol dels danesos és (com diu er savi) motiu de cese, que lo de França és surrealista, que té pebrots que Marquez marqui el gol de Mèxic, que Algeria o Australia haurien de jugar amb l'illa de Montserrat i no el mundial, i que estic molt tranquil perquè encara no ha jugat la roja.
A nivell porrero, em trec el barret amb el Xavi Minuesa, campió i segueix allí. Destacable la quantitat de punts que s'estàn aconseguint, que l'única família que aporta tres porreros els tingui classificats entre els sis últims i no dic noms, je, je.., i els encerts surrealistes de Pomada amb Japó, i de la BIbifu amb l'empat a 1 dels yanquees amb els anglesos.
Nois, la festa continua........

9 comentaris:

  1. Tranquils porreros, tot el que puja, baixa, menys algunes panxes porreres, que ja no tenen solució (no ho dic per la del Joan que misteriosament es manté). El globus del meu èxit punxarà...

    He vist mitja part de Nova Zelanda-Eslovaquia i du-ni-do, quina cacota. Seguiré veient pàgines amb el contingut "chicas-mundial".

    Afegiré una vegada més: Joan, quina enveja.

    ResponElimina
  2. Després de veure a trossos la primera part del Brasil-Korea del Nord, només puc dir una cosa:

    Vaya Merda de Mundial!!!!! O es comencen a posar tots les piles i a fer gols o això serà soporífer!!!

    ResponElimina
  3. Molt q us pessi a molts, veient com estan jugant els grans ekips, i sense ànim de ser molt optimista, el Barça-Rojo té moltes possibilitats de passar de quarts akest anys.

    ResponElimina
  4. Quanta raó tens David. Aquest any la roja s'emporta el mundial, i ja em fa mal tot només de pensar-hi.....
    Titus, alegria, que almenys vas forrat de punts. Com que ets tan conservador les encertes totes, je, je...

    ResponElimina
  5. Espanya no guanyarà el Mundial ni per equivocació! No podré suportar una altra Festa Major com la de l'any de l'Eurocopa... Guanyarà Anglaterra! Queda dit!
    Jordi_Mas

    ResponElimina
  6. ojo el surafrica - uruguay d'avui?
    pot ser un bon partit!

    ResponElimina
  7. ja han jugat tots i menys alemanya, cap equip ha marcat més de dos gols.
    sempre s'ha dit que el primer partit no s'ha de perdre (la roja que aprengui d'itàlia), el segon s'ha de guanyar i el tercer s'ha d'especular...
    canviant de tema: avui he descobert que la cançó que taladren del bisbal i la cocacola es de k'naan: molt recomenable per tots els musiquerus
    http://www.youtube.com/watch?v=RMT7o0yV3fo&feature=related

    ResponElimina
  8. No es tracta tant de si Espanya pot o no guanyar el mundial, poder poder, es clar que pot, el cas és que si Suissa pot amb Espanya, Suissa també pot guanyar el mundial, i si Algèria pot no encaixar gols d'Anglaterra, també pot guanyar el mundial, i si Serbia pot guanyar la selecció que millor jugava, Serbia pot guanyar el mundial.

    Potser no estem veien gaire bon futbol, perquè els equips cada cop son mes conservadors, però també tot queda més obert, de moment França ja t'he mig bitllet de tornada i cuidado que Anglaterra podria seguir el mateix camí (és difícil però qui diu que Eslovenia no possarà l'autobús a l´'última jornada?).

    Potser aquest any és el de les seleccions petites...

    ResponElimina