porreros

porreros

dimecres, 8 de juny del 2016

Qui guanyarà l'Eurocopa? Qui serà el pitxixi? Les preguntes amb bonus de la nostra porra!!

Molt bones de nou, porreros i porreres.

Com ja sabeu (i si no, és que no heu estat atents als diferents mails de la Comissió), abans de començar els partits (primer partit aquest divendres 10/06) s'han de contestar dos preguntes bonus, que us donaran punts al final de la porra i pot decidir el guanyador.

Les preguntes bonus són:

- Qui serà l'equip guanyador de l'Eurocopa?
- Qui serà l'equip que tindrà el pitxixi de l'Eurocopa?


I per als que no tenim ni idea d'això del futbol, ens hem fet una volta per diferents cases d'apostes on line (ja sabeu, allà a on poses uns diners i sempre els perds) com per exemple Bet365, Bet&Win, 888, Sportium, o William Hill (i com han decidit no patrocinar-nos la porra, doncs ni posem els enllaços ni banners d'ells. No sabien que teniem penjat a youtube un video que es tornaria viral a la xarxa).

I en aquest cas, sembla que s'han posat totes d'acord (sospito d'un oligopoli), ja que coincideixen tant en els 5 favorits per guanyar l'Eurocopa com els 5 favorits per guanyar el pitxixi del torneig:

EQUIPS FAVORITS PER GUANYAR:

1. França: juguen a casa i estan hiper-motivats, el que també potser un desavantatge si no comencen prou bé. No tenen al seu davanter estrella, en Benzema.
Allez les blues


2. Alemanya: porten un gran equip i el que segurament és el millor porter del campionat

Auf geht's, Deutschland, schießt ein Tor!


3. Espanya: vigent campiona, busquen el seu tercer trofeig consecutiu

Y olé!



4 . Anglaterra: un equip molt físic, que jugarà a córrer per tot el camp.

Go, England, go!!


5. Bèlgica: un equip jove amb molta qualitat, que va ser la sorpresa de l'últim Mundial

Moules et frites!

JUGADORS FAVORITS PER GUANYAR LA BOTA D'OR:

I com tenim el tema del pitxixis? Doncs aquí també coincideixen totes les webs d'apostes  en el TOP-5 (i oh, sorpresa, no hi són ni Super-Morata ni Aduriz):

1. Thomas Müller

Alemanya


2. El bitxooooooooo, Cristiano Ronaldo, CR7

Portugal


3. Antoine Greizmann

França

4. Harry Kane

Anglaterra


5. Olivier Giroud

França

Recordeu que aquest any s'han ampliat els equips participants, pel que ha baixat el nivell de la fase de grups. I tenim davanters molt bons (Lewandowsky a Polònia, Ibrahimovic a Suecia, o els belgues Lukaku y De Bruyne), que en un bon parell de partits poden fer 5 gols i lluitar per la bota d'or contra jugadors d'equips que arribaran a semifinals o a la final.

Ja podeu fer les vostres apostes fins que comenci la 1ª jornada, divendres 10, al vespre.

Visca la porra!!

3 comentaris:

  1. Posar Giroud en lloc de Lewandosky, deu n'hi dó !!! Complicat el vencedor. Per lògica tocaria Anglaterra ja d'una vegada, però França, torneig que organitza torneig que guanya, i ja sabem que els alemanys sempre hi són. Per voler , Bèlgica. Però em sembla que només serà una il.lusió.

    ResponElimina
  2. Follet Tortuga, BMX, Somiatruites

    ResponElimina
  3. Crec que és de les vagades que la cosa està més oberta de cara al vencedor. Sempr pensem en Alemanya, però vist el primer partit, tampoc sembla que tingui una superioritat tan gran. I França, Espanya o Itàlia són incògnites. Per part meva, confio poc en seleccions "aparentment" revelació com Bèlgica o Portugal, que no seria revelació, però sembla que amb el gitano aspirin a tot i després...

    ResponElimina