porreros

porreros

dimecres, 4 de juliol del 2012

La final a Cal Somiatruites-Bibifu

Una final que juga Ejpaña ??? Uf, quina mandra....
Això vam pensar uns quants porreros, però la nostra passió per la porra és més forta  i vam quedar a casa per viure la gran final.
La selecció impressionant, els organitzadors Karl, Uktabi i Somiatruites, el nostre blogger Ergurú, una de les porreres amb millor historial Bibifu, el meritori cullera de fusta Alrevès, i el flamant segon classificat Gamarús.
No les tenies totes , oi Berni ? Però al final el Balotelli no va marcar i ningú et va treure del podi !
Atenció a la rodolada del Ramos ! Res a dir futbolísticament parlant, un bany de la roja, però segueixo dient que Italia ha estat una sorpresa molt agradable.

I per aquí Bibifu i l'Uktabi, setena posició, però t'ha guanyat la germana del Bernardo, Hvar....que també ha guanyat al seu germà. Quina crack !
Acompanyament de cerveses angleses, pizzes, patates, bon humor, i sobretot enganxats a la web veient com anava canviant la classificació, ....obsessos de la porra !!!
Apa. salut i que poguem celebrar moltes més vetllades com aquesta, a poder ser, sense banderes preconstitucionals al balcó dels veins.

2 comentaris:

  1. Visca la porra lliure.
    Mai havia gaudit d'una final com la d'aquest any.
    Això sí q va ser veure-la motivat, seguint les evolucions de la classificació.
    De fet, fins el dia després no vaig saber q Itàlia havia acabat jugant amb10.
    Els mundials i les eurocopes ja no són el mateix sense porra.
    Per quan una porra per la Copa Amèrica?

    Salut i gràcies a tots x participar.

    Ergurú

    ResponElimina
  2. La veritat és que sempre està bé veure una final tots junts. Nosaltres també vàrem ser uns quants porreros veient la final mentre esperàvem que la pluja ens deixis gaudir de l'últim concert de festa major. El final molta aigua i molt toro...
    Gràcies per tot!!

    ResponElimina