porreros

porreros

divendres, 11 de juny del 2021

Qui guanyarà l'EuroCup? Qui serà el màxim golejador? Punts extres pel final de la porra

 Benvolguts i benvolgudes porreres!!

Recordeu que tenim dues preguntes bonus per incrementar la vostra puntuació al final de la porra i poder assolir millors posicions en la classificació final de la porra, inclús us podria donar la victòria.

Si sou uns cagadubtes, i a poques hores de que soni el xiulet del primer partit, no sabeu quins equips informar, què diuen els que saben? Els que mouen diners? És a dir, les cases d'apostes?

Doncs la gran favorita per totes les cases d'apostes és:

Allez les blues!

Efectivament, la victòria dels Griezmann, Mbappé, Benzema, Pogba o Lloris (ah, sí, Giroud també està convocat) es pagaria pràcticament a uns 6 € per 1 € apostat. En aquest cas, els grans analistes de futbol europeu coincideixen amb les cases d'apostes. Si voleu anar a un valor segur, aquesta és la vostra aposta (però recordeu que en la porra porrera passen coses estranyes, com que en Titus encertés que la Baloo guanyaria la última porra i se'n portessin dos premis a la mateixa casa).


La segona gran favorita per guanyar no és la sempre present Alemanya (recordeu la dita de Lineker: el futbol és un jugador de 11 contra 11 que sempre guanyen els alemanys), sino, precisament, allà on va nèixer el futbol, Anglaterra:

Go, England, go!!

Els Kane, Sterling, Mount o Rashford arriben en un gran estat de forma i com a grans dominadors de la última Champions League (i tenen un grup més tranquil que els francesos).

I qui són els tercers favorits per les cases d'apostes?
Doncs no, tampoc és Alemanya. Són els reis de les moules frites:

Belgium!!!

Tenen el gran dubte sobre com arriba i en quin moment podrà entrar a jugar De Bruyne, però segur que els Lukaku, Mertens, Tielemans o Courtois no decepcionen (recordeu que el seu entrenador és català, en Robert Martínez). Més incògnites generen el "gran" Hazard o el matalasser Carrasco.

Després d'aquests 3 equips, hi ha un paquet molt semblant amb 3 seleccions més: Espanya (en serio?), Portugal (amb dinosaures com Ronaldo o Pepe) i Alemanya (amb el que pot ser l'últim gran campionat del seu porter Neuer o del seu davanter Müller, sempre present).

Així que vosaltres mateixes, aquests són els 6 equips favorits per guanyar aquesta EuroCup 2020 (sí, el nom oficial és 2020 i no 2021).

I què passa amb els golejadors? Qui són els favorits per emportar-se el premi de la bota d'or?

Dels màxims golejadors europeus, el més perjudicat pel gran potencial golejador de França és Mbappé, que apareix en 3ª posició dels favorits a pitxixi europeu.

En segon lloc trobariem a la gran bèstia belga, en Lukaku, que arriba de fer una gran temporada al seu equip, l'Inter de Milà. No hi ha un altre golejador clar a Bèlgica, però sí molts mitja puntes que poden arribar de 2ª línia.

I qui és el màxim favorit per les cases d'apostes? Doncs el davanter centre d'Anglaterra, en Harry Kane.

Serà capaç d'assolir les expectatives?

Ara bé, si el que voleu és guanyar calerons de veritat (o llençar-los previament), haurieu d'apostar com a màxim golejador per Álvaro Morata, ja que és paga 24 a 1 😁.

Recordeu també que un hat-trick en 1ª fase contra un equip ventafocs, com Macedònia, podria donar el pitxixi a l'ucranià Yaremchuk.

Podeu fer les vostres apostes als comentaris de l'entrada, i al final de la porra riurem amb els pronòstics (però recordeu que per suma punts heu d'omplir les preguntes bonus del Kicktipp).

Molta sort a tots i totes i visca la porra!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada