porreros

porreros

dijous, 7 de juny del 2018

Ja tenim aquí el Mundial 2018 (i la porra)

Benvolguts i benvolgudes,
un any més, i per vuitena edició consecutiva, torna la porra més esperada de Catalunya, la que esperem sigui la més participativa dels últims anys.
Som coneixedors que en alguns xats de whatsapp ja es parla de la porra des del mes d'abril, el que crea una gran expectativa, i a la que esperem estar al nivell per part dels organitzadors.
La porra és la millor manera de seguir el Mundial de Rússia 2018, i aconsegueix que partits com Rússia - Aràbia Saudí o Marroc-Iran siguin seguits amb gran emoció i es comentin en xats d'autèntics yonkies del fútbol.

Sembla que va ser ahir, quan un grup de 17 amics es van ajuntar per fer més entretinguda l'Eurocopa de Portugal l'any 2004, on tothom recorda la [mode ironia on] gran final entre Grècia (finalment campiona) i Portugal [mode ironia off].

Aquest any la porra torna amb més premis que mai, més repartits que mai, per tal que aquells que es quedin desenganxats en la primera fase, segueixin jugant les eliminatòries amb la il·lusió d'aconseguir un dels premis intermitjos (cal que us llegiu el reglament, cosa que habitualment no feu).

A continuació, us deixem algunes dades que poden ser interessants pel seu seguiment.
Us recordem que aquest any el Mundial començarà el proper 14 de juny. 
La seva mascota, en Zubivaka, és un llop amb ulleres. El seu nom vol dir "el que fa gol" i estarà representat a tots el estadis de la competició. 


12 seran les seus d'aquest Mundial, repartides en 11 ciutats (Moscú té dos estadis). Un cop acabada la primera fase, els equips classificats hauran de viatjar per jugar les diferents eliminatòries, un desplaçament que no serà curt i que pot afectar al cansament dels jugadors (no descarteu resultats sorpresa en les vuitens o quarts):


Per tal que us aneu fent una idea, aquests són els països que s'han classificat per aquest Mundial:


Els grups han quedat repartits de la següent manera:


Esperem que gaudiu d'aquesta porra com nosaltres organitzant-la.

Una salutació de part de la comissió:
Joangi (Somiatruites), Berni (Gamarús), Octavi (Uk), Carles (Karl) i David (Cednesday)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada